22. mai 2012

Üks-kaks-kolm-neli-viis-Kuus Õuna

Just selline pealkirjas mainitud hüüatus kuulub meie värskele sõpruskoorile 6 Õuna, kellega koos andsime 18. mail Palamusel kontserdi "3 ubinat" ja pidasime maha ühe peo.

Kuigi 6 Õuna lauljad arvasid, et küllap publikut Palamuse rahvamajja eriti ei tule, kogunes kuulajaid täitsa mitu. Lauljaid oli muidugi rohkem. Tarbatu kavas oli nagu ikka lõviosa Tormise seadeid, lisaks ka uusi lugusid. Üks neist otsitud, seatud (aitäh Ülole!) ja õpitud spetsiaalselt 6 Õunale mõeldes - Hargla rahvalaulu ainetel loodud "Kolm ubinat". See laul oli kingiks Palamuse koorile koos Krista-nimelise õunapuuga. 6 Õuna esitasid kena kontserdipoole vähem ja rohkem tuntud kergema koorimuusika repertuaarist. Ilus, südamlik ja naudinguga lauldud. Ühislauludena kõlasid "Helin" ja "Kungla rahvas". Dirigendid Maret ja Lauri jagasid ühislaulud sõbralikult juhatamiseks ära.

Ametlikule kontserdiosale järgnes ühispidu, mis oli 6 Õunal väga põhjalikult ette valmistatud. Oli bändimees ja tants, olid mängud ja etteasted, oli söök ja jook. Hea 6 Õuna, kui juhtute seda siin lugema, siis suur tänu teile sooja vastuvõtu ja toredalt veedetud ühise aja eest!


Fotod: http://www.flickr.com/tarbatu

Meenutas Lilian

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar